Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit'te Seyyar pazarcılar dernekleşti

Edremit

Edremitte pazarlarda seyyar satıcılık yapan seyyar pazar esnafının haklarını korumak amacı ile Tüm Seyyar Pazarcıları Koruma, Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TSPKYDD) kuruldu.

Edremit`te pazarlarda seyyar satıcılık yapan seyyar pazar esnafının haklarını korumak amacı ile Tüm Seyyar Pazarcıları Koruma, Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TSPKYDD) kuruldu.
Derneğin açılışında düzenlenen törene, AK Parti ile CHP Balıkesir milletvekilleri de katıldı.
Şu an 650 üyeye sahip olduklarını söyleyen TSPKYDD Başkanı Aydın Zımba, Mart ayına kadar üye sayısının 1001 üyeye ulaşmasını beklediklerini ifade etti.
Zımba, derneğin açılış töreninde, derneğin kuruluşunda hizmeti geçen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Gümüş, Edremit Belediye Başkan vekili İlhan Yazar, Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan adayı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Edremit Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı Yunus Bozbey, AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı Recep Karakuş ile iş adamı Mehmet Ertaş`a `Teşekkür Plaketi` verildi.
Tüm seyyar pazarcı esnafın sorunları ile mücadele ederek esnafın refahı için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu anlamda da halkın birinci elden sebze ve meyve temini için halk sağlığına da önem vermekteyiz şeklinde konuşan Başkan Aydın Zımba, Edremit Körfez halkının daha sağlıklı şartlarda, daha ucuz sebze ve meyve yanı sıra diğer ürünlerinde halka ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Törene katılan konuklara pilav ayran dağıtıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı